Jepi fund dhunës
ndaj grave dhe vajzave
Unë zgjedh të
jetoj pa dhunë!
Djemtë dhe Burrat
Pjesë e zgjidhjes
Tregoni se jeni KUNDËR DHUNËS!

“Gruaja tek Gruaja” kontribuon në reduktimin e dhunës në familje dhe rritjen e mirëqënies së grave dhe vajzave nëpërmjet mbështetjes së viktimave të dhunës në familje përmes ofrimit të shërbimeve psiko-sociale për familjen:

  • Asistencë psikologjike për gra dhe vajza viktima të dhunës në familje
  • Konsulencë juridike dhe përfaqësim ligjor
  • Strehim emergjent 48 orësh për viktimat e dhunës në familje
  • Këshillim psikologjik për djem dhe burra të dhunshëm ( Zyra për Djem dhe Burra/ ZDB)

Kërkoni Ndihmë?!

Raporto/Shpëto

+ 355 69 33 10 172 / + 355 69 60 90 527

AKTIVITETE

VULLNETARËT TANË

Cdo vit, një mesatare prej 6-10 vullnetarësh në muaj japin kontributin e tyre pranë organizatës “Gruaja tek Gruaja”, kryesisht studentë nga Fakulteti i Shkencave Sociale por gjithashtu edhe nxënës të shkollave të mesme, pjesë e klubit të vullnetarëve.

Projekte

VULLNETARE

GRA

Donatorët

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.